петък, 18 юни 2010 г.

Пелето преговаря със Стяуа, преминава на "Генча" до дни


Българския национал Станислав Ангелов ще подпише до няколко дни с румънския гранд Стяуа, пише в днешния си брой "Газета Спортилирул".

Според информации на румънския вестник, двете страни вече са във фаза на напреднали преговори и е само въпрос на дни трансферът на Пелето на "Генча" да стане факт.

32-годишният Ангелов в момента е без отбор, след като договорът му с Енерги изтече и той отказа да го поднови. Фактически, българският национал ще излезе на "армейците" без пари, тъй като е свободен агент.

За безспорните футболни качества на Ангелов много ласкаво се изкава неговият вече бивш съотборник в Енерги Серджо Раду, който е румънец.

"Станислав е много добър футболист и Стяуа ще направи истински удар с неговото привличане. Ако трансферът стане факт, то това ще бъде една отлична сделка за "армейците", заяви Раду пред "Газета Спортилирул".

Българинът вече е договорил личните си условия с румънския гранд. Ако трансферът му в Стяуа се осъществи, той ще бъде вторият нашенец в състава на "армейците", след като вече на "Генча" премина и Йордан Тодоров.

Няма коментари:

Публикуване на коментар